Dozwolone od lat 18 – beza z kremem ajerkoniakowym

Ingrediencje

ingrediencje

20 minut później

minuty później

degustacja

degustacja

tort

Masło zmiksowane z ajerkoniakiem zrobi ze zwykłego kanapkowego smarowidła rewelacyjny krem. Tak skomponowaną delicją przekładamy bezowe blaty i żeby było jeszcze piękniej, smacznie i oczywiście zdrowo 🙂 górę obficie dekorujemy malinami. I witamy niebo. Prosto, szybko i pysznie.

Przepis znaleziony tu.

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s